2022 Kasım Ayı Ödülü


Sevgili öğrenciler;

Sinavkarne.com, her ay yaptığı Türkiye geneli online deneme sınavlarıyla ve barındırdığı binlerce testle öğrencilerimizin akademik açıdan gelişimlerine katkı sağlamaya devam ediyor.

Kasım ayı Türkiye Geneli Online Deneme Sınavlarında 350 ve üzeri puan alan öğrencilerimizden kura ile bir öğrencimize "Powermaster Hafıza Kart Girişli Bluetooth Kulaklık" hediye edilecektir.

Ödülü kazanmak için tek yapmanız gereken, kendi sınıfınıza ait Türkiye Geneli Online Deneme Sınavını çözmek ve 350 ve üzeri puan almaktır.

Not: 350 puan barajı belirlememizin amacı, sınava giriş yapıp hiçbir şey yapmadan çıkan ile soruları bilinçli olarak cevaplayanları ayırabilmektir.

Sınavlar sona erdikten sonra www.onlinekura.com sitesi üzerinden 350 ve üzeri puan alan öğrencilerimiz arasından kura çekimi işlemi yapılacak ve kura sonucunda hediyeyi kazan öğrencimiz bu sayfa üzerinden duyurulacaktır.

Kura sonucunda 1 asil, 1 yedek kazanan öğrenci belirlenecek olup hediyeyi teslim edebilmemiz için profil sayfanızdaki telefon numaranızın kayıtlı ve güncel olması gerekmektedir.
 

2022 Kasım Ayı Ödülünü Kazanan Öğrencimiz Belli Oldu

2022 Kasım ayı Türkiye Geneli Online Deneme Sınavlarından 350 ve üzeri puan alan öğrencilerimiz arasından yapılan kura çekimi ile Kablosuz Bluetooth Kulaklık hediye edilecek öğrencimiz belli oldu.
 

2022 KASIM AYI ÖDÜLÜNÜ KAZANAN ÖĞRENCİMİZ

Asil: ÖMER EYMEN EROL - KAPAKLI BELEDİYESİ ORTAOKULU
Yedek: YİĞİT T A - HACI AHMET ÖZSOY ORTAOKULU

Kura Çekimi Videosu için lütfen TIKLAYINIZ!


Sevgili Öğrenciler; Sınavlara hazırlık için sitemizde bulunan online testleri çözmeye devam edelim.
Online Test çözmek için TIKLAYINIZ!


Sinavkarne.com | Yeni Nesil Online Sınav Platformu

"Türkiye'nın 1 Numaralı Sınav Sitesi"

Sinavkarne.com | Yeni Nesil Online Sınav Platformu

"Sinavkarne.com" öğretmenlerin ve öğrencilerin bir araya geldiği yeni nesil interaktif bir eğitim sitesidir. Öğretmenlerimiz kendi okulundaki öğrencilerine testler gönderebilir, anında geri dönütler alabilir, ayrıntılı sınav karnesi ile öğrencisinin başarısını takip edebilir. Öğrencilerimiz Sinavkarne.com'un hazırladığı Türkiye geneli online deneme sınavlarına katılabilirler ve sitedeki binlerce testi çözebilirler.

© 2024-2025 Tüm Hakları Saklıdır Sinavkarne.com