2023 Nisan Türkiye Geneli Deneme Sınavları


Sevgili öğrenciler;

Sinavkarne.com Türkiye Geneli Online Deneme Sınavları, Altın Hafta Deneme Sınavları ve barındırdığı yüzlerce testle öğrencilerimizin akademik açıdan gelişimlerine katkı sağlamaya devam ediyor.


2023 Nisan ayı Türkiye Geneli Online Deneme Sınavlarında 350 ve üzeri puan alan öğrencilerimizden kura ile ilkokul kategorisinden bir öğrencimize "Dijital Yazı Ve Çizim Tableti", ortaokul kategorisinden bir öğrencimize "Akıllı Bileklik" hediye edilecektir.

Ödülü kazanmak için tek yapmanız gereken, kendi sınıfınıza ait Türkiye Geneli Online Deneme Sınavını çözmek ve 350 ve üzeri puan almaktır.

Not: 350 puan barajı belirlememizin amacı, soruları bilinçli olarak cevaplayanla cevaplamayanları ayırabilmektir.

Sınavlar sona erdikten sonra www.onlinecekilisyap.com sitesi üzerinden 350 ve üzeri puan alan öğrencilerimiz arasından kura çekimi işlemi yapılacak ve kura sonucunda hediyeyi kazan öğrencimiz sitemiz üzerinden duyurulacaktır.

Kura sonucunda her iki kategoriden 1 asil, 1 yedek kazanan öğrenci belirlenecek olup hediyeyi teslim edebilmemiz için profil sayfasındaki telefon numarasının ve okul bilgilerinin kayıtlı ve güncel olması gerekmektedir.

2. Sınıf Türkiye Geneli Deneme Sınavına Giriş için TIKLAYINIZ!
3. Sınıf Türkiye Geneli Deneme Sınavına Giriş için TIKLAYINIZ!
4. Sınıf Türkiye Geneli Deneme Sınavına Giriş için TIKLAYINIZ!
5. Sınıf Türkiye Geneli Deneme Sınavına Giriş için TIKLAYINIZ!
6. Sınıf Türkiye Geneli Deneme Sınavına Giriş için TIKLAYINIZ!
7. Sınıf Türkiye Geneli Deneme Sınavına Giriş için TIKLAYINIZ!
8. Sınıf LGS Türkiye Geneli Deneme Sınavına Giriş için TIKLAYINIZ!


Sinavkarne.com | Yeni Nesil Online Sınav Platformu

"Türkiye'nın 1 Numaralı Sınav Sitesi"

Sinavkarne.com | Yeni Nesil Online Sınav Platformu

"Sinavkarne.com" öğretmenlerin ve öğrencilerin bir araya geldiği yeni nesil interaktif bir eğitim sitesidir. Öğretmenlerimiz kendi okulundaki öğrencilerine testler gönderebilir, anında geri dönütler alabilir, ayrıntılı sınav karnesi ile öğrencisinin başarısını takip edebilir. Öğrencilerimiz Sinavkarne.com'un hazırladığı Türkiye geneli online deneme sınavlarına katılabilirler ve sitedeki binlerce testi çözebilirler.

© 2024-2025 Tüm Hakları Saklıdır Sinavkarne.com