Sinavkarne.com Öğrenci Takip ve Sınav Sistemi


Günümüzde bilhassa pandemi döneminden sonra teknolojinin gelişmesiyle birlikte dijital platformlara ilgi artmış, öğretmenler ve öğrenciler artık online biraraya gelmeye başlamışlardır. Özel eğitim kurumları, özel ders veren öğretmenler, etüt merkezleri, eğitim koçları vb. internetin sınırsız imkanlarını kullanarak bilgi birikimlerini öğrencilerine aktarmaktadırlar.

Sinavkarne.com teknolojinin bu gelişimine kayıtsız kalmayarak özel kurumlara ve öğretmenlerimize özel sayfalar oluşturmaya başlamıştır.

Değerli öğretmenimiz özel sayfanızda aşağıdaki avantajlara sahip olursunuz:

  1. Özel sayfanıza öğrenci giriş ve çıkışları sizin onayınızla gerçekleşmektedir.
  2. Özel sayfanızda öğrencilerinize testler ve deneme sınavları hazırlayıp öğrencilerinize çözdürebilirsiniz.
  3. Öğrencilerinizin anlık takibini yaparak eksiklerini belirleyebilirsiniz.
  4. Hazırladığınız testleri kimlerin çözüp çözmediğini ve daha çok hangi sorularda yanlış yapıldığını (frekans analizi) anında görebilirsiniz.
  5. Özel sayfanızda bulunan öğrencilerinizin bireysel başarı grafiklerini ve sınıf başarı grafik analizini görebilirsiniz.
  6. Kendi hazırladığınız testlerin yanı sıra sinavkarne.com da bulunan yüzlerce testi de ücretsiz öğrencilerinize çözdürebilirsiniz.
  7. Ekim ayından itibaren her ay yapmış olduğumuz SINAVKARNE Türkiye Geneli Deneme Sınavlarını ücretsiz öğrencilerinize çözdürebilir katılım ve başarı durumlarını anlık takip edebilirsiniz.
  8. Özel sayfanızda sizin tarafınızdan hazırlanan testleri ve deneme sınavlarını sadece özel sayfanızda bulunan öğrencileriniz görebilmektedir.

 

* Ayrıca özel sayfa satın alan öğretmenlerimize 1 yıllık GOLD ÜYELİK paketini hediye ediyoruz.

 

Bu avantajlardan faydalanmak için İLETİŞİM ya da WHATSAPP DESTEK hattından bizlere ulaşabilirsiniz.

"Sinavkarne.com Yönetim Ekibi"

Sinavkarne.com | Yeni Nesil Online Sınav Platformu

"Sinavkarne.com" öğretmenlerin ve öğrencilerin bir araya geldiği yeni nesil interaktif bir eğitim sitesidir. Öğretmenlerimiz kendi okulundaki öğrencilerine testler gönderebilir, anında geri dönütler alabilir, ayrıntılı sınav karnesi ile öğrencisinin başarısını takip edebilir. Öğrencilerimiz Sinavkarne.com'un hazırladığı Türkiye geneli online deneme sınavlarına katılabilirler ve sitedeki binlerce testi çözebilirler.

© 2024-2025 Tüm Hakları Saklıdır Sinavkarne.com